WEISS Maskin Teknik aps :: Facadefoto


WEISS Maskin Teknik aps :: Citat Start

Vi produktudvikler og bygger nye special-maskiner, men i visse tilfælde kan det også være muligt at renovere og videreudvikle ældre maskiner...


WEISS Maskin Teknik aps :: Citat Slut

Handlekraftigt firma

 

Hos Weiss Maskin Teknik aps møder man velkvalificerede og kreative ansatte med masser af gå på mod. Mange benytter nemlig virksomheden, fordi medarbejderne kan andet end at arbejde efter tegninger – de kan arbejde selvstændigt og finde de bedste løsninger.

 

Vi arbejder i grupper på hver enkelt opgave, og typisk er gruppen knyttet til opgaven lige fra start til slut. Mange kunder vælger os på grund af denne arbejdsform, som følger sagerne til dørs, lige fra små, som til store samlede projekter.

 

Vi produktudvikler og bygger nye specialmaskiner, men i visse tilfælde kan det også være muligt at renovere og videreudvikle ældre maskiner, så derfor tager vi os også af dem. De får et nyt liv, når de har været en tur omkring vores værksted.

 

En typisk renoverings- eller ombygningsopgave starter med at Weiss Maskin Teknik aps besigtiger den pågældende maskine hos kunden, hvor man også drøfter virksomhedens erfaringer og behov. Idéoplæg, pris og leveringstid fremsendes herefter.

 

Der løses opgaver inden for konstruktioner med blandt andet hydraulik, pneumatik og transmissioner. Vi er glade for at kunne sige, at alle vores kunder er med til at give vores arbejdsliv indhold og mening, både fagligt og menneskeligt. Vi udvikler os bedst, når vi møder mange udfordringer, og når vi har lange, gode relationer med vores kunder.